Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

CTO Diyarbakır Akreditasyon Çalıştayı’nda

CTO Diyarbakır Akreditasyon Çalıştayı’nda

CTO Diyarbakır Akreditasyon Çalıştayı’nda

CTO Diyarbakir Akreditasyon Çalistayi’nda

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi Diyarbakir'da ilk kez düzenledigi akreditasyon çalistayi ile 269 oda/borsa genel sekreterleri ve akreditasyon sorumlularini Diyarbakir’da bir araya getirdi.

Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi (DTSO) ile Diyarbakir Ticaret Borsasi (DTB) ev sahipliginde düzenlenen Akreditasyon Çalistayi’na Ceyhan Ticaret Odasi’ni (CTO) temsilen CTO Genel Sekreteri Zafer Öz, CTO Akreditasyon Sorumlusu Sinem Tutku Aktug, CTO Muhasebe Memuru Esra Emine Payal katildi.

Oda/Borsa Akreditasyon Çalistayina katilan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani M. Rifat Hisarciklioglu, Diyarbakir’in manevi kültürün saglam kalesi ve medeniyetler sehri oldugunu söyledi.

Akreditasyon konusunun önemine isaret eden Hisarciklioglu, “Kendimizi devamli yenilemek ve gelistirmek zorundayiz. Kurumsal bir yapiya kavusmali, profesyonel sekilde çalismaliyiz. Iste akreditasyon sistemi bize bu konuda en iyi yol haritasidir. TOBB yönetimi olarak bu ise verdigimiz önemin bir göstergesi de sistemi ve kriterleri sürekli revize etmemiz. Daha objektif ve daha verimli olabilmek adina; denetimler, ziyaretler ve egitimlere ayirdigimiz kaynagi hep artiriyoruz. Sistemi devamli gelistirip, daha iyi hale getiriyoruz” dedi.

Konusmasinda Marka illerin, ilçelerin temelinde marka olan Oda-Borsalarin oldugunu anlatan TOBB Baskani Hisarciklioglu, “Sehrinizi marka yapmak üzere, liderligi de sizler üstlenecek, camiamiza, girisimcilerimize rehberlik edeceksiniz. Illerdeki, ilçelerdeki tüm paydaslari bir araya toplayarak onlari harekete geçireceksiniz. Bu noktada, hizmet kalitesini daha da artirmak için, üyelerimizin, firmalarimizin taleplerini, ihtiyaçlarini toplamaya devam etmemiz lazim' seklinde konustu.

Yapilan konusmalarin ardindan Takim Ruhu egitimi ile baslayan çalistayda katilimcilara 8 farkli konuda sunum yapildi.

Düzenlenen çalistaya TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Baskani Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yesil, Diyarbakir Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskan Vekili Veysi Aldemir de katildi.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı